Seizoensopening 8 april 2018

Wij heten u van harte welkom voor de opening van het Seizoen

Op zondag 8 april openen we het nieuwe seizoen van Brabants Museum Oud Oosterhout. Na een lange winterstop opent Brabants Museum Oud Oosterhout haar deuren weer voor het zomer seizoen. Onze vrijwilligers hebben de hele winter hard gewerkt om alle miniaturen te onderhouden en waar nodig te restaureren. Nu de lente aanbreekt zijn alle miniaturen weer buiten geplaatst in het park.. Het park staat er dan ook fantastisch bij. Alles staat in bloei en de aanwas van nieuwe planten zorgt voor een mooi plaatje.

We openen het seizoen officieel op 8 april om 13:00 uur. We zijn deze dag al vanaf 11:00 uur open en er is die dag van alles te doen. Het dagprogramma zullen we later nog aan u bekend maken. We rekenen op mooi weer en een grote opkomst. Het evenemententarief is 3 euro voor jong en oud. U vindt ons aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout.

Graag tot zondag 8 april!