Seizoensopening

Op zondag 2 april openen we het seizoen. Alle miniaturen staan weer buiten en het park ziet er mooi uit. Het thema is dit keer: “Vermaeck”.  Wethouder R.v.d. Helm verricht de opening om klokslag 13.30 uur. Er zijn Oudhollandse spelen, een suikerbakker, een suikerspinkraam en de vrijwilligers zijn bijna allemaal in kleding anno 1900. Harmonie Vereniging Oosterhout zorgt voor de muzikale omlijsting. Een viertal straatmuzikanten (Van Broekhoven, Den Exter en Bekers) zorgt voor de opwarming van 12. 00 uur tot 13.30 uur. De expositie Verzamelingen is nog te bezichtigen evenals het mooie schilderij van Willem van Duvenvoorde, geschilderd door Peter Nuijten. We hopen op mooi weer en een grote opkomst. Het evenemententarief is 2 euro voor jong en oud. U vindt ons aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout.