Winter Expositie en avondopenstelling

Vanaf vrijdagavond 24 november 18.00 uur is er een prachtige winter expositie te bewonderen bij Brabants Museum Oud-Oosterhout. Ruim 25 miniatuurpanden zijn in een mooie winteropstelling en in feeërieke sfeer te bewonderen. Op 24 november openen we vanaf 18.00 uur – 21.00 uur de poorten en dan kan men onder het genot van een kopje erwtensoep deze mooie expositie bewonderen. Daarna zijn de miniaturen op de normale openingstijden te zien. De vrijdagavondopenstelling herhalen we op vrijdag 8 december van 18.00 uur – 21.00 uur en op vrijdag 29 december van 18.00 uur – 21.00 uur. Toegangsprijzen zijn de normale winterprijzen. Volwassenen 3 euro en kinderen van 4 t/m 12 jaar: 1.50. Op de foto bij dit bericht zie je de expositie in de maak..