Sjors Sportief/ Zomerkaravaan

Zomerkaravaan

Brabants Museum Oud-Oosterhout doet mee aan de Zomerkaravaan: activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren in de zomervakantie! Tijdens de zomervakantie vinden er overal in de gemeente Oosterhout activiteiten plaats voor de jeugd. Of het nou Beach Soccer is, een hindernisbaan of een meet & greet met Dikkie Dik, er is voor alle leeftijden iets leuks te doen! De Zomerkaravaan is een initiatief van de gemeente Oosterhout. JONG en MOOVE coördineren de activiteiten. Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Oosterhout hebben weer het Sjors Sportief/Creatief boekje ontvangen. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan kinderen (vaak gratis)kunnen deelnemen tijdens de zomervakantie.

Bij Museum Oud-Oosterhout mogen kinderen uit groep 1 tot en met 8 met hun ouders of begeleiders op vier woensdagmiddagen gratis het museum bezoeken en met een leuke speurtocht het museum ontdekken.

Het gaat om de woensdagmiddagen 17 juli, 24 juli, 31 juli en 7 augustus 2019. Tijd: Tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Vooraf aanmelden is verplicht. Zie ook: https://www.sjorssportief.nl/activiteit/82390/oud-oosterhout