We gaan weer open!

We gaan twee dagen per week open: dinsdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wat zijn we blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen. Het is stil geweest zonder u.

We hopen dat u allen gezond bent. Het Covid-19 virus heeft ons in de greep gehouden. En het virus is niet verdwenen. Het is daarom nodig om veiligheidsmaatregelen te handhaven en het museum te openen volgens een speciaal Museumprotocol.
Een van de belangrijkste veranderingen voor bezoekers is dat men vooraf moet reserveren. Dat kan via de website:
Of eventueel een telefoontje naar het museum.

Wij gaan nog niet de hele week open. Voorlopig zijn we alleen op dinsdag en op zondag open.
Daarnaast gaan wij ervan uit dat u thuis blijft als u verkouden of ziek bent en tijdens het bezoek houden we overal 1,5 meter afstand. In het museum vindt u alle aanwijzingen om uw bezoek veilig te laten verlopen.