Bezoek het museum met een groep

Ons museum biedt uitstekende faciliteiten voor grote en kleine groepen. Van scholen tot bedrijven, van families tot verenigingen. Voor veel mensen is het museum een mooie plek voor een leuk uitje. We hebben uitgebreide mogelijkheden om van uw bezoek een succes te maken, denk aan:

  • Rondleidingen, gegeven door onze vrijwilligers.
  • Speurtochten voor kinderen.
  • Een serre voor uw pauzemoment.

Jet en Jan project voor groep 5 van de basisschool.

Speciaal voor basisschoolleerlingen in groep 5 hebben we een leuk project ontwikkeld. In de klas maken kinderen kennis met het leven in de tijd rond 1900. Hiervoor krijgen de leerkrachten een lespakket. In het museum gaan de kinderen dan die tijd beleven. Ze zijn een paar uurtjes kinderen uit de vorige eeuw. Ze gaan wassen met de hand en met de wringer, wegen, leischrijven, haken, koffiemalen en buitenspelen met oud-Hollands speelgoed. Het bezoek duurt 2 uur. Neemt u contact met ons op als u met uw klas aan dit project wil deelnemen.

Laat ons weten dat u komt

Wij heten u van harte welkom in ons museum. Graag willen we wel weten wanneer u ons wilt bezoeken en wat uw wensen zijn. Aanmelden kan via e-mail: info@brabantsmuseumoudoosterhout.nl