Brabants Museum Oud Oosterhout

Het Brabants Museum Oud Oosterhout wordt gerund door ruim 70 vrijwilligers. Samen zorgen zij voor het onderhoud van het museum en het miniaturenpark. Jaarlijks bezoeken rond de 10.000 mensen uit Brabant en ver daarbuiten het museum. Het museum is daarmee één van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Oosterhout. Onze dank gaat uit naar alle sponsoren.

Sponsoren van het museum

Onderhoud van het museum is kostbaar. Gelukkig zijn er veel bedrijven in de omgeving die het museum een warm hart toedragen. Deze bedrijven sponsoren ons met geld of in natura. Dit helpt ons om het museum verder uit bouwen en te onderhouden. Wij zijn hen erg dankbaar. Wilt u ook een sponsorbijdrage aan ons museum leveren? U kunt hieronder een sponsorverzoek indienen. U kunt zelf het bedrag bepalen dat u (jaarlijks) wilt sponsoren (minimum van 30,- euro). In ruil voor uw bijdrage krijgt uw bedrijf een eervolle vermelding in ons museum en op de website.

  Uw naam (vereist)

  Uw e-mail (vereist)

  Uw telefoonnummer (vereist)

  Wat voor bijdrage wilt u doen?
  Jaarlijkse bijdrageEenmalige bijdrage

  Welk bedrag wilt u sponsoren? (vereist)

  Graag ontvangen we uw logo. (kan ook later worden toegezonden)

  Ruimte voor een toelichting

  Nadat uw aanvraag is ingediend, ontvangt u van ons een factuur inzake de gewenste sponsorbijdrage.

  De sponsoren

  Word ook vriend van het museum

  Draagt u het museum een warm hart toe? Voor 25 euro bent u al vriend van het museum.  Met uw bijdrage kunnen we het museum behouden voor toekomstige generaties.

  Bedankt namens alle vrijwilligers.