Brabants Museum Oud Oosterhout

Het Brabants Museum Oud Oosterhout wordt gerund door ruim 60 vrijwilligers. Samen zorgen zij voor het onderhoud van het museum en het miniaturenpark. Jaarlijks bezoeken rond de 10.000 mensen uit Brabant en ver daarbuiten het museum. Het museum is daarmee één van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Oosterhout. Onze dank gaat ook uit alle sponsors en een speciale dank naar Paradijs Oosterhout.

Vrienden van het museum

Onderhoud van het museum is kostbaar. Gelukkig zijn er veel bedrijven in de omgeving die het museum een warm hart toedragen. Deze vrienden van het museum sponsoren ons. Dit helpt ons om het museum verder uit bouwen en te onderhouden.

De vrienden

Word ook vriend van het museum

Draagt u het museum een warm hart toe? Dan bent u van harte welkom om ons te sponsoren. Met uw bijdrage kunnen we het museum behouden voor toekomstige generaties. U kunt hieronder een sponsorverzoek indienen. U kunt zelf het bedrag bepalen dat u (jaarlijks) wilt sponsoren (minimum van 25,- Euro). In ruil voor uw bijdrage krijgt uw bedrijf een eervolle vermelding in ons museum en op de website.

Bedankt namens alle vrijwilligers.

Uw naam (vereist)

Uw e-mail (vereist)

Uw telefoonnummer (vereist)

Wat voor bijdrage wilt u doen?
Jaarlijkse bijdrageEenmalige bijdrage

Welk bedrag wilt u sponsoren? (vereist)

Graag ontvangen we uw logo. (kan ook later worden toegezonden)

Ruimte voor een toelichting

Nadat uw aanvraag is ingediend, ontvangt u van ons een factuur inzake de gewenste sponsorbijdrage.